Шок обрт у истрази, супруг покушао да сакрије трагове?!

Тужилаштво у Скадру у уторак ће поново саслушати јетрву Алме Арази и малолетну љубавницу супруга жене која се са троје деце утопила у Бојани!

Регион 13.05.2024 | 21:34
Шок обрт у истрази, супруг покушао да сакрије трагове?!

Истражитељи према наводима албанских медија желе да разјасне многа питања о трагичном догађају који се догодио 2. маја увече кад је Алма највероватније бацила троје деце у Бојану, а затим починила самоубиство.

Последња особа која је разговарала са Алмом била је управо њена јетрва са којој је пре трагедије попила кафу у дечјој играоници. Истражитељи верују да јетрва може да расветли односе Алме и Ерџиса који су запали у брачну кризу због његове везе са малолетницом (17) која је према наводима албанских медија трајала седам месеци.

Резултати два вештачења могли би да дају коначне одговоре на многа питања.

Очекује се резултат токсиколошке анализе Алме и деце док би требало да стигне и резултат вештачења телефона Ерџиса који је према наводима албанских медија након нестанка супруге и малишана обрисао све поруке које је размењивао са њом. Истражитељи су покушали да поврате поруке како би се проверило да ли је било притисака и вербалних претњи упућених супрузи.

Ерџис се налази у затвору Речи под присмотром.

Албански медији су дошли до извештаја затворског психолога о Ерџису који је настао 2022. године кад се налазио у притвору због наркотика. Затворски психолог наводи да је Арази показао интересовање за програме рехабилитације након индивидуалне социјалне обуке.

Такође се наводи да је током два месеца у затвору Арази имао три скајп разговора са породицом и само један физички састанак са децом и супругом. Тада је изјавио да има добру и стабилну везу.

(Курир)

Коментари / 0

Оставите коментар