Акција полиције и Ускока: Ухапшено десет особа

Хрватска полиција објавила да су у току хапшења у више жупанија, те да је ухапшено 10 особа.

Регион 22.05.2024 | 09:47
Акција полиције и Ускока: Ухапшено десет особа

"Полицијски службеници Полицијског националног уреда за сузбијање корупције и организираног криминалитета - Служба Осијек, у координацији с Уредом за сузбијање корупције и организираног криминалитета, проводе криминалистичко истраживање којим је обухваћено десет особа због сумње да су починили казнена дјела злочиначког удружења и неовлаштене производње и промета дрогама у саставу злочиначког удружења", наводи се у саопштењу.

Како се додаје у току су хапшења и хитне доказне радње на подручју Загреба, Осјечко-барањске, Бјеловарско-билогорске и Сплитско-далматинске жупаније.

"По довршетку криминалистичког истраживања ПНУСКОК - Служба Осијек поднијет ће казнену пријаву Уреду за сузбијање корупције и организираног криминалитета, а ухићене особе ће предати притворском надзорнику", наводи се у саопштењу полиције, преноси Индеx.

Огласио се и Ускок.

"Ухићења и провођење хитних доказних радњи резултат су криминалистичког истраживања које ПНУСКОК проводи у координацији с УСКОК-ом.

Наведене радње се проводе на подручју Осјечко-барањске, Бјеловарско-билогорске и Сплитско-далматинске жупаније те Града Загреба у односу на више особа за које се основано сумња да су у оквиру злочиначког удружења починиле казнена дјела из области криминалитета дрога", наводи се у саопштењу и додаје да ће након испитивања осумњичених УСКОК донијети одлуку о даљњем поступању о чему ће праводобно обавијестити јавност.

(Агенције)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Миле

22.05.2024 10:28

Имали и мене ту?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

22.05.2024 10:50

Миле,не вјерујем да тебе тако неписменог игдје има!

Name

Арса

22.05.2024 11:39

Не хапсе хрвати своје агенте,Миле не брини и!

ОДГОВОРИТЕ