Лазар Марковић представио Португалцима, Луку Јовића...

Бенфика је погодила ангажовањем бившег фудбалера Партизана, да ли ће тако бити и у случају доскорашњег нападача Црвене звезде?

Фудбал 07.02.2016 | 17:20
Лазар Марковић представио Португалцима, Луку Јовића...

Добро искуство има Бенфика са српским фудбалерима, па су у Лисабону одлучили да ове зиме наставе праксу.

После Ивана Шапоњића из Партзиана, ангажован је и Лука Јовић из Црвене звезде

Лазар Марковић, који је управо из Бенфике отишао у Ливерпул, сматра да је довођење младог Звездиног нападача "пун погодак".

"Од када је почео да игра за Црвену звезду, очекивања су огромна. Сви су причали о њему. Лука Јовић је један од највећих талената у Србији и многи клубови били су заинтересовани за њега. Познат је и као српски Фалкао", почео је Марковић представљање млађег сународника.

"Бенфика је погодила овим трансфером. Мислим да Лука може да успе у Лисабону и желим много успеха и њему и клубу", додао је крилни нападач Ливерпула на позајмици у Фенербахчеу.

Некадашњи играч Партизана, међутим, упозорава да ће Луки Јовићу бити потребно одређено време да се привикне на нову средину.

"Биће му тешко да се одмах наметне, јер Бенфика има тројицу одличних нападача у овом тренутку. Мислим да је, ипак, добро што је одмах дошао у Португал, јер ће имати довољно времена да се прилагоди и да од идуће сезоне конкурише за место у првом тиму. Битно је само да верује у себе. То што га је ангажовао један од највећих клубова на свету говори да има квалитет. Сада је све на њему. Биће тешко у почетку, али уз таленат који има, могао би далеко да догура", сматра Марковић.

Коментари / 0

Оставите коментар