Први реми Партизана, опет играо и Живковић!

Фудбалери Партизана су после победе над кинеском екипом Јончан, у другом мечу дана "одмерили снаге" са руском Уфом, а у мечу са много борбе на средини терена - није било голова.

Фудбал 03.02.2016 | 20:15
Први реми Партизана, опет играо и Живковић!

Уфа боља у првом полувремену, а Партизан бољи у другом. То је општи закључак после тврде утакмице.

Две провере у једном дану као да су биле превише за фудбалере Партизана, па се у финишу првог полувремена видело да играчима црно-белих недостаје свежине. У утакмици у којој су оба тима играла врло борбено није било претерано великих узбуђења, а на крају ни голова.

ПАРТИЗАН - УФА 0:0

Може се рећи да су Руси били опаснији у првом полувремену, док је Партизан заиграо боље онда када је у 60. минуту ушла "друга екипа", па су преко Бирманчевића и Живковића најчешће претили црно-бели. Додуше, без ударца у оквир гола.

Навијаче Партизана је управо највише занимало да ли ће се Андрија Живковић наћи у тиму након што је одбио да продужи уговор, бар док му овај не истекне, а он је заиграо у наставку меча. У првом делу игре Партизан је покушао да успостави контролу на средини терена и покушавао је преко Стевановића, али је онда руска екипа подигла ниво игре.

Голман Шаранов је био у центру пажње у тим тренуцима, а Партизан је издржао налет Руса и до контроле дошао тек када је "друга" екипа ушла на терен после сат времена игре.

Бирманчевић и Живковић су били најактивнији фудбалери црно-белих, али ни они нису успели да претворе "нулу" у "један", па је ово први реми Партизана на припремама.

Партизан до 60. минута: Шаранов, Бандаловски, Субић, Стевановић Миладин, Миленковић, Јевтовић, Лукић, Косовић, Голубовић, Ален Стевановић, Фофана.

Партизан од 60. минута: Кљајић, Вулићевић, Богосавац, Марко Јовановић, Гогоуа,Евертон, Брашанац, Бирманчевић, Живковић, Михајловић, Божинов.

Након победе над румунским Клужом (3:1), Арсеналом из Туле (1:0), а потом и у данашњем "матине" термину против кинеске екипе Јончан Шизјачун (2:0), Партизан је играо своју четврту утакмицу на припремама под тренером Иваном Томићем.

Противник је била руска екипа Уфа која се такмичи у Премијер лиги Русије и тренутно заузима 13. место на табели. Ради се о екипи која има проблема са постизањем голова (16 на 18 утакмица), али и екипи која поседује велики број интернационалаца.

Упркос најавама да Андрија Живковић до подне има ултиматум да се одлучи да ли ће продужити уговор са Партизаном, те да је утакмица са кинеским тимом његова последња у дресу Партизана и да ће бити враћен са припрема, он се нашао у тиму који је наступио од 60 минута.

Да ли ово значи да се десило нешто у преговорима или не, остаје да се види...

Коментари / 0

Оставите коментар