Бабунски ће бити прво појачање Звезде?!

Репрезентативац Македоније Давид Бабунски требало би да буде прво појачање Црвене звезде у зимском прелазном року.

Фудбал 18.01.2016 | 20:20
Бабунски ће бити прво појачање Звезде?!

Црвена звезда је на корак од првог појачања!

Ако не буде неких изненађења, то би требало да буде репрезентативац Македоније Давид Бабунски (21) који је прошао комплетну школу Барселоне, али је одиграо свега 35 утакмица за "Б" екипу, да би недавно са њим био раскинут уговор.

Црвена звезда жели да искористи ту повољну околност и да сина некадашњег репрезентативца Југославије Бобана Бабунског доведе на стадион "Рајко Митић".

Иако је спортски директор Црвене звезде Блажо Раосављевић казао да се "ништа конкретно" не дешава око овог офанзивног везисте, Звездан Терзић за Моззартспорт каже да је то практично завршено.

"Када нам се указала прилика да га ангажујемо нисмо много размишљали. А зашто бисмо размишљали? Нећемо да пропустимо шансу да ангажујемо играча Барселоне. И то за џабе“, рекао је за МОЗЗАРТ Спорт Звездан Терзић.

О њему говори у врло позитивно...

"Давида Бабунског могу да опишем једном речју – бисер. Пазите, он је у Барселони тренирао са Месијем и Инијестом, прошао је комплетну фудбалску школу. Изузетно је писмен и верујем да може да нам помогне у блиској будућност".

Црвено-бели су у петак почели припреме у Словенији, у Копру, а наредних дана их очекује много посла када су у питању доласци и одласци. Раосављевић је рекао да Вукашин Јовановић "не мрда" из клуба док не дође његова замена, док ће се о Ле Талеку више знати у понедељак.

Коментари / 0

Оставите коментар