Babunski će biti prvo pojačanje Zvezde?!

Reprezentativac Makedonije David Babunski trebalo bi da bude prvo pojačanje Crvene zvezde u zimskom prelaznom roku.

Fudbal 18.01.2016 | 20:20
Babunski će biti prvo pojačanje Zvezde?!

Crvena zvezda je na korak od prvog pojačanja!

Ako ne bude nekih iznenađenja, to bi trebalo da bude reprezentativac Makedonije David Babunski (21) koji je prošao kompletnu školu Barselone, ali je odigrao svega 35 utakmica za "B" ekipu, da bi nedavno sa njim bio raskinut ugovor.

Crvena zvezda želi da iskoristi tu povoljnu okolnost i da sina nekadašnjeg reprezentativca Jugoslavije Bobana Babunskog dovede na stadion "Rajko Mitić".

Iako je sportski direktor Crvene zvezde Blažo Raosavljević kazao da se "ništa konkretno" ne dešava oko ovog ofanzivnog veziste, Zvezdan Terzić za Mozzartsport kaže da je to praktično završeno.

"Kada nam se ukazala prilika da ga angažujemo nismo mnogo razmišljali. A zašto bismo razmišljali? Nećemo da propustimo šansu da angažujemo igrača Barselone. I to za džabe“, rekao je za MOZZART Sport Zvezdan Terzić.

O njemu govori u vrlo pozitivno...

"Davida Babunskog mogu da opišem jednom rečju – biser. Pazite, on je u Barseloni trenirao sa Mesijem i Inijestom, prošao je kompletnu fudbalsku školu. Izuzetno je pismen i verujem da može da nam pomogne u bliskoj budućnost".

Crveno-beli su u petak počeli pripreme u Sloveniji, u Kopru, a narednih dana ih očekuje mnogo posla kada su u pitanju dolasci i odlasci. Raosavljević je rekao da Vukašin Jovanović "ne mrda" iz kluba dok ne dođe njegova zamena, dok će se o Le Taleku više znati u ponedeljak.

Komentari / 0

Ostavite komentar