ЛШ - Вујасиновић: Можемо да добијемо Галатасарај!

Тренер Партизана Владимир Вујасиновић рекао је да његова екипа против Галатасараја може да дође до првих бодова у Лиги шампиона ове сезоне.

Остали спортови 27.11.2015 | 19:40
ЛШ - Вујасиновић: Можемо да добијемо Галатасарај!

‘Црно-бели’ у суботу од 18 часова на Бањици дочекују турски клуб у оквиру трећег кола елитног такмичења.

“Пред нама су до краја године још две утакмице у Лиги шампиона, чекамо Галатасарај и мађарски ОСЦ на Бањици, у којима имамо шансе за бодове. Имамо екипе сличног квалитета, а очекујем да ће победити онај тим који више буде желео победу, који се више буде придржавао договора. Надам се да ћемо то бити ми”, рекао је Вујасиновић.

Партизан је у прва два кола Лиге шампиона претрпео поразе од Солнока и Про Река.

“Галатасарај је ове сезоне преузео Игор Милановић, који сигурно нема лак задатак у турском тиму, али мислим да је успео да направи неки помак. Добро се познајемо, недавно смо спаринговали са њима у Истанбулу”, нагласио је Вујасиновић.

Председник Партизана Александар Шоштар и тренер Вујасиновић су се осврнули и на проблеме који већ дуго прате седмоструког првака Европе, а један од њих су услови за тренинг. Због проблема са грејањем воде први тренинг по повратку из Сплита је отказан, па су првотимци ‘црно-белих’ потом радили у базену Завода за спорт. Ипак, Вујасиновић верује да ће, као и до сада, и стручни штаб и екипа успети да се издигну изнад свих проблема и да ће сви пружити максимум и у предстојећој серији важних утакмица.

Ватерполиста Партизана Марко Манојловић рекао је да су екипи додатно самопоуздање улиле победе против Јадрана и Морнара у Јадранској лиги.

“Шест бодова у Сплиту нам је улило ново самопоуздање, а сви проблеми ван базена нам дају додатни мотив да се скупимо и пружимо максимум. Галатасарај је за нас озбиљан противник, а биће нам лакше уз навијаче, подршка са трибина посебно много значи младој екипи”, рекао је Манојловић.

Коментари / 0

Оставите коментар