LŠ - Vujasinović: Možemo da dobijemo Galatasaraj!

Trener Partizana Vladimir Vujasinović rekao je da njegova ekipa protiv Galatasaraja može da dođe do prvih bodova u Ligi šampiona ove sezone.

Ostali sportovi 27.11.2015 | 19:40
LŠ - Vujasinović: Možemo da dobijemo Galatasaraj!

‘Crno-beli’ u subotu od 18 časova na Banjici dočekuju turski klub u okviru trećeg kola elitnog takmičenja.

“Pred nama su do kraja godine još dve utakmice u Ligi šampiona, čekamo Galatasaraj i mađarski OSC na Banjici, u kojima imamo šanse za bodove. Imamo ekipe sličnog kvaliteta, a očekujem da će pobediti onaj tim koji više bude želeo pobedu, koji se više bude pridržavao dogovora. Nadam se da ćemo to biti mi”, rekao je Vujasinović.

Partizan je u prva dva kola Lige šampiona pretrpeo poraze od Solnoka i Pro Reka.

“Galatasaraj je ove sezone preuzeo Igor Milanović, koji sigurno nema lak zadatak u turskom timu, ali mislim da je uspeo da napravi neki pomak. Dobro se poznajemo, nedavno smo sparingovali sa njima u Istanbulu”, naglasio je Vujasinović.

Predsednik Partizana Aleksandar Šoštar i trener Vujasinović su se osvrnuli i na probleme koji već dugo prate sedmostrukog prvaka Evrope, a jedan od njih su uslovi za trening. Zbog problema sa grejanjem vode prvi trening po povratku iz Splita je otkazan, pa su prvotimci ‘crno-belih’ potom radili u bazenu Zavoda za sport. Ipak, Vujasinović veruje da će, kao i do sada, i stručni štab i ekipa uspeti da se izdignu iznad svih problema i da će svi pružiti maksimum i u predstojećoj seriji važnih utakmica.

Vaterpolista Partizana Marko Manojlović rekao je da su ekipi dodatno samopouzdanje ulile pobede protiv Jadrana i Mornara u Jadranskoj ligi.

“Šest bodova u Splitu nam je ulilo novo samopouzdanje, a svi problemi van bazena nam daju dodatni motiv da se skupimo i pružimo maksimum. Galatasaraj je za nas ozbiljan protivnik, a biće nam lakše uz navijače, podrška sa tribina posebno mnogo znači mladoj ekipi”, rekao je Manojlović.

Komentari / 0

Ostavite komentar