Боби вриједно ради, репује, а чувају га и веслом!

Бобан Марјановић за сада не добија много прилике да заигра за Сан Антонио Спарсе, али својим вредним радом оставља позитиван утисак на саиграче.

Кошарка 20.11.2015 | 15:00
Боби вриједно ради, репује, а чувају га и веслом!

“Невероватан је радник, увек има високу радну етику, било на терену, било у теретани“, рекао је бек ’Мамуза’ Пети Милс и открио једну занимљивост о Бобију: “Воли да пева, воли да репује, нека то буде моја инсајдерска информација о њему. Да, са српским акцентом, што ствари чини још бољим“.

Да ли зна да пева мање је важно, констатују на блогу Спарса, и додају да се Боби лепо уклопио у екипу.

“Заиста је истински фин момак – све време се шали, нешто је стварно смешно, али на неке шале мораш да се смејеш како би се он осећао добро“, нашалио се и Милс.

Због његове висине Марјановића на интересантан начин чувају на тренингу – један од тренера смета му веслом, пошто не може да дође до његових 221 цм.

Међутим, на паркету Марјановић не проводи много времена за сада – добио је шансу на пет утакмица и у просеку бележи 2,2 поена и 1,4 скокова за 2,8 минута у игри.

И то би требало да се промени, сматра бивши играч Спарса Шон Елиот.

“Пре меча са Селтиксима (првог новембра) разговарао сам са Џередом Салинџером, који ми је рекао да га је звао један од пријатеља из Европе и казао му: ’Не потцењуј Бобана, заиста је добар, мораш да будеш спреман за њега’. Многи мисле да смо довели тог момка од 221 цм само да попуњава састав, али он је врло способан“, каже Елиот, који сада ради као ТВ аналитичар.

Коментари / 0

Оставите коментар