Bobi vrijedno radi, repuje, a čuvaju ga i veslom!

Boban Marjanović za sada ne dobija mnogo prilike da zaigra za San Antonio Sparse, ali svojim vrednim radom ostavlja pozitivan utisak na saigrače.

Košarka 20.11.2015 | 15:00
Bobi vrijedno radi, repuje, a čuvaju ga i veslom!

“Neverovatan je radnik, uvek ima visoku radnu etiku, bilo na terenu, bilo u teretani“, rekao je bek ’Mamuza’ Peti Mils i otkrio jednu zanimljivost o Bobiju: “Voli da peva, voli da repuje, neka to bude moja insajderska informacija o njemu. Da, sa srpskim akcentom, što stvari čini još boljim“.

Da li zna da peva manje je važno, konstatuju na blogu Sparsa, i dodaju da se Bobi lepo uklopio u ekipu.

“Zaista je istinski fin momak – sve vreme se šali, nešto je stvarno smešno, ali na neke šale moraš da se smeješ kako bi se on osećao dobro“, našalio se i Mils.

Zbog njegove visine Marjanovića na interesantan način čuvaju na treningu – jedan od trenera smeta mu veslom, pošto ne može da dođe do njegovih 221 cm.

Međutim, na parketu Marjanović ne provodi mnogo vremena za sada – dobio je šansu na pet utakmica i u proseku beleži 2,2 poena i 1,4 skokova za 2,8 minuta u igri.

I to bi trebalo da se promeni, smatra bivši igrač Sparsa Šon Eliot.

“Pre meča sa Seltiksima (prvog novembra) razgovarao sam sa Džeredom Salindžerom, koji mi je rekao da ga je zvao jedan od prijatelja iz Evrope i kazao mu: ’Ne potcenjuj Bobana, zaista je dobar, moraš da budeš spreman za njega’. Mnogi misle da smo doveli tog momka od 221 cm samo da popunjava sastav, ali on je vrlo sposoban“, kaže Eliot, koji sada radi kao TV analitičar.

Komentari / 0

Ostavite komentar