Тренер Радника: Циљ нам је да останемо у врху!

Шеф струке бијељинског Радника Славко Петровић изјавио је да ће од преостале три утакмице до краја јесењег дијела Премијер лиге Босне и Херцеговине зависити циљ Сембераца на прољеће.

Фудбал 20.11.2015 | 18:40
Тренер Радника: Циљ нам је да останемо у врху!

Једно од највећих изненађења овогодишњег шампионата БиХ је Радник из Бијељине, који се налази на само три бода разлике у односу на лидере Широки Бријег и Слободу.

У изјави за бањалучки "ЕуроБлиц", Петровић је нагласио да ће од преостала три меча да зависе циљеви клуба из Бијељине на прољеће.

Радник ће до зимске паузе у Премијер лиги БиХ гостовати у Витезу, дочекати сарајевски Жељезничар и играти против Вележа у мостарским Врапчићима.

"У досадашњих 15 кола освојили смо 28 бодова и ако поправимо салдо до зимске паузе, на прољеће ћемо промијенити циљеве Радника и вјероватно довести неколико појачања како бисмо покушали остати на врху табеле", рекао је Петровић.

Семберски тим добро гура и у Купу БиХ, гдје се пласирао у четвртфинале, док је у Купу Републике Српске осигурао полуфинале.

"Желимо да освојимо трофеј у Купу РС јер смо једини преостали премијерлигаш и највећи смо фаворити за пехар. И у Купу БиХ план је да дођемо у саму завршницу такмичења".

Коментари / 0

Оставите коментар