Trener Radnika: Cilj nam je da ostanemo u vrhu!

Šef struke bijeljinskog Radnika Slavko Petrović izjavio je da će od preostale tri utakmice do kraja jesenjeg dijela Premijer lige Bosne i Hercegovine zavisiti cilj Semberaca na proljeće.

Fudbal 20.11.2015 | 18:40
Trener Radnika: Cilj nam je da ostanemo u vrhu!

Jedno od najvećih iznenađenja ovogodišnjeg šampionata BiH je Radnik iz Bijeljine, koji se nalazi na samo tri boda razlike u odnosu na lidere Široki Brijeg i Slobodu.

U izjavi za banjalučki "EuroBlic", Petrović je naglasio da će od preostala tri meča da zavise ciljevi kluba iz Bijeljine na proljeće.

Radnik će do zimske pauze u Premijer ligi BiH gostovati u Vitezu, dočekati sarajevski Željezničar i igrati protiv Veleža u mostarskim Vrapčićima.

"U dosadašnjih 15 kola osvojili smo 28 bodova i ako popravimo saldo do zimske pauze, na proljeće ćemo promijeniti ciljeve Radnika i vjerovatno dovesti nekoliko pojačanja kako bismo pokušali ostati na vrhu tabele", rekao je Petrović.

Semberski tim dobro gura i u Kupu BiH, gdje se plasirao u četvrtfinale, dok je u Kupu Republike Srpske osigurao polufinale.

"Želimo da osvojimo trofej u Kupu RS jer smo jedini preostali premijerligaš i najveći smo favoriti za pehar. I u Kupu BiH plan je da dođemo u samu završnicu takmičenja".

Komentari / 0

Ostavite komentar