Маринко Роквић постао дјед

Певач народне музике не крије задовољство што је постао трећи пут деда и што је њихова породица бројнија за још једног члана

Забава 13.11.2015 | 07:00
Маринко Роквић постао дјед

ПЕВАЧ Марко Роквић, најмлађи син Маринка Роквића, постао је отац. Његова супруга Сара је у породилишту у Вишеградској на свет донела здравог дечака коме су срећни родитељи дали име Деспот. Прослављени певач народне музике Маринко Роквић не крије задовољство што је постао трећи пут деда и што је њихова породица бројнија за још једног члана.

- Сви смо пресрећни због унука, а допало нам се и име које су одабрали син и снаја, јер је лепо и ретко - рекао је за "Новости" Маринко Роквић. - Супруга Славица и ја смо накратко видели унука. Када нам је бабица показала Деспота, рекла је да ми је управо она пре 30 година донела да видим свог сина Николу, који се такође ту родио.

Марко и Сара се познају још из средње школе, а дугогодишњу везу крунисали су браком 15. септембра, уприличивши славље у једном београдском ресторану. Осим Марка и Николе, Маринко Роквић има и ванбрачног сина Дарија, који живи у Канади и који је летос постао други пут отац.

Новости

Коментари / 0

Оставите коментар