Marinko Rokvić postao djed

Pevač narodne muzike ne krije zadovoljstvo što je postao treći put deda i što je njihova porodica brojnija za još jednog člana

Zabava 13.11.2015 | 07:00
Marinko Rokvić postao djed

PEVAČ Marko Rokvić, najmlađi sin Marinka Rokvića, postao je otac. Njegova supruga Sara je u porodilištu u Višegradskoj na svet donela zdravog dečaka kome su srećni roditelji dali ime Despot. Proslavljeni pevač narodne muzike Marinko Rokvić ne krije zadovoljstvo što je postao treći put deda i što je njihova porodica brojnija za još jednog člana.

- Svi smo presrećni zbog unuka, a dopalo nam se i ime koje su odabrali sin i snaja, jer je lepo i retko - rekao je za "Novosti" Marinko Rokvić. - Supruga Slavica i ja smo nakratko videli unuka. Kada nam je babica pokazala Despota, rekla je da mi je upravo ona pre 30 godina donela da vidim svog sina Nikolu, koji se takođe tu rodio.

Marko i Sara se poznaju još iz srednje škole, a dugogodišnju vezu krunisali su brakom 15. septembra, upriličivši slavlje u jednom beogradskom restoranu. Osim Marka i Nikole, Marinko Rokvić ima i vanbračnog sina Darija, koji živi u Kanadi i koji je letos postao drugi put otac.

Novosti

Komentari / 0

Ostavite komentar