Селектор Ирске: Агресивно од старта!

Репрезентација Републике Ирске стигла је јуче у поподневним сатима у Зеницу, гдје су се смјестили у хотел, након чега је услиједила конференција за медије и посљедњи тренинг пред сусрет против селекције Босне и Херцеговине.

Фудбал 13.11.2015 | 11:20
Селектор Ирске: Агресивно од старта!

Селектор репрезентације Ирске, Мартин О' Нил рекао је да очекује тешку утакмицу од велике важности.

"Надам се да ће бити жива атмосфера на стадиону иако нисам стигао да стадион погледам. За нас је ово битна утакмица, али смо спремни, имамо неке играче који неће играти, али такав је спорт. Спремни смо за сутрашњи меч и сјајну атмосферу. Нема најбољег начина да се побиједи, ми само морамо дати све од себе да побиједимо", рекао је О' Нил.

За Едина Џеку је додао како је врло важан играч у доброј форми, који је изостао с неких утакмица, али и да је капитен БиХ тежак противник и, иако је јако добар, није једини на којег се морају фокусирати.

"Мораћемо да се прилагођавамо, јер нам фале играчи и имамо одређени концепт који желимо пратити. Морамо побиједити и борићемо се, јер немамо шта да изгубимо. Ментална и физичка спремно је битна и, иако имамо и младе и старе играче, спремни смо. Било би одлично да остваримо побједу и да идемо у Француску. Прича се читаву седмицу о играчима који ће нам фалити, а знали смо и прије него смо се окупили да ће неки недостајати. Јаки смо, у то сам сигуран и за двије седмице неће бити ни битно да ли је неко био повријеђен и да ли је играо или није", изјавио је О'Нил. Напоменуо је да се као нација надају успјеху, али да неће правити велике калкулације.

Фудбалер репрезентације Ирске, Ричард Киох рекао је да се головима сутра у Зеници.

"За нас је битно да побиједимо и надамо се да ћемо постићи поготке што је изазов. Супротставићемо се Босни и Херцеговини најбоље што можемо и видјећемо шта ће се десити".

Репрезентација Ирске је вечерас на стадиону "Билино поље" одржала посљедњи тренинг пред сусрет с Босном и Херцеговином у Зеници, који се игра у петак, 13. новембра. Реванш меч у оквиру баража је 16. новембра на стадиону "Авива" у Даблину.

Коментари / 0

Оставите коментар