Фелпс: Нисам желио више да живим!

Најтрофејнији пливач свих времена Мајкл Фелпс причао је о својој проблематичној прошлости у интервјуу за „Спортс Илустрејтед“.

Остали спортови 15.11.2015 | 21:00
Фелпс: Нисам желио више да живим!

У опширном интервјуу, у којем су поред Фелпса причали његови најближи, Фелпс је рекао да је прошле године пролазио кроз тежак период и да је на свашта помишљао.

Фелпса је прошле године у Балтимору зауставила полиција због вожње у пијаном стању, затвор је избегао тако што је отишао на рехабилитацију, а такође је и на шест месеци суспендован из пливања.

За некога ко је током каријере освојио 18 олимпијских злата то је био најтежи тренутак у каријери и то баш када су сви жељно чекали да га виде поново на највећим такмичењима.

„Био је то заиста тежак период за мене. Нисам желео више да живим“, рекао је Фелпс.

Међутим, није само Фелпс мислио да постоји велика опасност да би нешто лоше могло да се деси, већ и његов тренер Боб Боуман.

„Живео сам у страху да би неко могао да ми јави да се нешто десило. Искрено, како су се ствари одвијале, помишљао сам да би могао да се убије. Не да сам одузме себи живот, да то буде као вожња у пијаном стању, али много горе“, истакао је Боуман.

Од тада, Фелпс је успео да се врати у базен. Последњих месеци је трезан и обећава да неће попити ни кап алкохола барем док се не заврше Олимпијске игре у Рио де Жанеиру наредне године.

„Нисам попио ниједну кап, нити ћу то учинити. Проценат мишићне масти ми је значајно пао и виткији сам него икада раније. Резултати су дошли јер сам се опоравио, вредно сам радио, спавао сам и бринуо се о себи“, нагласио је Фелпс.

Коментари / 0

Оставите коментар