Божић: Ускоро стижу лијепе вијести!

Тренер Партизана Петар Божић потврдио је да клуб преговора са једним играчем те да очекује ускоро ново појачање у тиму.

Кошарка 07.11.2015 | 15:00
Божић: Ускоро стижу лијепе вијести!

Црно-бели су у претходних осам добили само два меча у АБА лиги, а почетком седмице су поражени од Црвене звезде.

"Тренутно смо у преговорима са једним играчем и надам се да ће се тај посао ускоро реализовати за разлику од неких претходних и да ћемо ускоро имати лепе вести", рекао је Божић.

Партизан у суботу дочекује подгоричку Будућност, у деветом колу регионалног такмичења.

"Играмо против екипа које због позиције на табели и квалитета добијају улогу фаворита. Чека нас јако тежак посао, али играчи и ја ћемо дати све од себе да направимо изненађење", рекао је Божић

Будућност је лидер регионалног такмичења са само једним поразом из осам утакмица.

"Будућност претендује на сам врх Јадранске лиге и у складу с тим је селектиран тим. То је екипа која има одличне атлетске спосбности и игра веома разноврсно. То је комплетна екипа која је попуњена с неколико квалитетних играча на свакој позицији. Ми морамо да жељу, која мора да буде огромна, искористимо и претворимо је у енергију и борбеност коју смо на моменте приказивали на претходној утакмици", додао је тренер Партизана.

Тренер црно-белих је додао да је Партизан далеко од жељене форме, али је казао да сматра да ће месец дана бити довољно да се тим у потпуности уигра.

"Нисмо задовољни резултатима, али постоји напредак у игри. Верујем да ћемо играти све боље и да ће резултати бити све бољи", казао је Божић.

Он је додао да црно-бели преговарају с једним играчем не откривши о коме је реч, али је навео да се нада да ће ти преговори бити успешни и да ће јавност врло брзо бити обавештена.

Кошаркаш Партизана Петар Аранитовић очекује да тим покаже шта је научио из пораза од Звезде.

"Очекује нас тешка утакмица против лидера на табели, који је везао шест узастопниј победа. Ми смо после пораза од Звезде извукли поуке и сутра ће бити права прилика да покажемо колико смо научили", рекао је Аранитовић.

Утакмица деветог кола АБА лиге између Партизана и Будућности игра се у суботу од 21.00.

"Лепа вест" је Американац Вилсон?

Божић није открио име играча са којим Партизан преговара, али се спекулиће да је у питању Американац Џамар Вилсон.

Плејмејкер има 31 годину, студирао је на Олбенију, није драфтован 2007, а у каријери је играо за Лијеж, Окапи, Хонку, Таипанс, Аделејд и Руан.

Коментари / 0

Оставите коментар