"Ако Мило оде у Црној Гори ће бити боље"

Протести у Црној Гори су кулминирали толико да је дошло до сукоба народа са полицијом, а има и повређених. Окидач свега је најављен улазак Црне Горе у НАТО.

Регион 19.10.2015 | 14:03
"Ако Мило оде у Црној Гори ће бити боље"

Један од лидера ДФ-а Андрија Мандић каже да Црногорци, пре свега желе већу слободу и правичне и поштене изборе и како каже, циљ протеста је да се то омогући.

"Црна Гора је једина земља у региону где највећа сумња пада на резултате избора, јер су намештени, јер су резултат изборне крађе и злоупотребе државних ресурса. Имамо много више доказа о изборној крађи, имамо и пресуде судова о изборној крађи активиста Демократске партије социјалста тако да ми тражимо само слободне изборе, то је наш захтев", каже Мандић за СрбијаДанас.цом.

Црна Гора на ивици грађанског рата

Према његовим речима ситуација у Црној Гори је на ивици самих сукоба и на ивици грађанског рата. Садашња власт је приграбила све полуге моћи, злоупотребљава репресивни апарат са којим располаже, а народ који је на улицама и народ који тражи слободу не пристаје да буде жртва те репресије организоване државе, потпомогнуте организованим криминалом.

Мандић тврди да има сазнања да се међу полицајцима који су на улицама и сукобљавају се са народом налази много криминалаца обучених у полицијске униформе.

Уколико дође до епилога да Мило Ђукановић оде са власти ситуација у Црној Гори ће постати много боља, тврди.

"Црна Гора ће бити суштински демократска држава. Држава у којој ће се смењивати власти, држава у којој ће бити искорењен и истребљен организовани криминал и корупција, тако да Црна Гора има велику шансу да постане сређено друштво. Наша држава је данас мала закупљена мафијашка држава покрај Јадранског мора којом управља група људи која је снажно спрегнута са шефовима организованог међународног криминала", објашњава Мандић за наш портал.

Он додаје да уколико протести резултирају одласком Мила Ђукановића то значи враћање ка традиционалним вредностима, које су некада красиле црногорско друштво, а то је један од добрих путева за целу заједницу.

Извор: Србија данас

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

?

19.10.2015 12:10

Какав је сад ово чланак, јуче је објављено да је Мило нагулио из Црну Гору.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Освит

19.10.2015 12:10

Црна гора једино има сансе ако се врате они које су ови с...бали на зутој греди тако се некако звала,ако такви висе постоје јер сви ови нови су нецији а најмање своји.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Анте

19.10.2015 12:12

Такоје било и 91 циними се ха ха оце како неце бити боље теби а народу једно прико двоје

ОДГОВОРИТЕ
Name

жика ж

19.10.2015 12:16

АКО МИЛЕ ОДЕ У РЕПЕБЛИЦИ СРПСКОЈ ЋЕ БИТИ БОЉЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ма

19.10.2015 12:49

Мало сутра ,не да се "баја"док има народних пара !

Name

мили

19.10.2015 12:37

Ако Мило оде, теско Црној Гори. Ваља онда и ови да се обогате.

ОДГОВОРИТЕ
Name

алтец

19.10.2015 12:42

Овај Мандиц је највеца лопуза у ЦГ.Досад сто пута поразен на изборима а и даље политицар.Једном запоцео штрајк глађу и после два сата тражио храну било му позлило.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вријеме курве, фукаре и будале

19.10.2015 13:04

Ако је поражен на изборима, а с обзиром на то о каквом се народу ради, онда је човјек сто посто исправан.

Name

црна гора...

19.10.2015 13:23

Е вид овај до сад изгубио све изборе па сад кад црногорци оцекују улазак у Нато види своју сансу. И цовек јос спомиње да је Црна Гора пред граданским ратом. Ко рат хтио у куци му био.

ОДГОВОРИТЕ