"Ako Milo ode u Crnoj Gori će biti bolje"

Protesti u Crnoj Gori su kulminirali toliko da je došlo do sukoba naroda sa policijom, a ima i povređenih. Okidač svega je najavljen ulazak Crne Gore u NATO.

Region 19.10.2015 | 14:03
"Ako Milo ode u Crnoj Gori će biti bolje"

Jedan od lidera DF-a Andrija Mandić kaže da Crnogorci, pre svega žele veću slobodu i pravične i poštene izbore i kako kaže, cilj protesta je da se to omogući.

"Crna Gora je jedina zemlja u regionu gde najveća sumnja pada na rezultate izbora, jer su namešteni, jer su rezultat izborne krađe i zloupotrebe državnih resursa. Imamo mnogo više dokaza o izbornoj krađi, imamo i presude sudova o izbornoj krađi aktivista Demokratske partije socijalsta tako da mi tražimo samo slobodne izbore, to je naš zahtev", kaže Mandić za SrbijaDanas.com.

Crna Gora na ivici građanskog rata

Prema njegovim rečima situacija u Crnoj Gori je na ivici samih sukoba i na ivici građanskog rata. Sadašnja vlast je prigrabila sve poluge moći, zloupotrebljava represivni aparat sa kojim raspolaže, a narod koji je na ulicama i narod koji traži slobodu ne pristaje da bude žrtva te represije organizovane države, potpomognute organizovanim kriminalom.

Mandić tvrdi da ima saznanja da se među policajcima koji su na ulicama i sukobljavaju se sa narodom nalazi mnogo kriminalaca obučenih u policijske uniforme.

Ukoliko dođe do epiloga da Milo Đukanović ode sa vlasti situacija u Crnoj Gori će postati mnogo bolja, tvrdi.

"Crna Gora će biti suštinski demokratska država. Država u kojoj će se smenjivati vlasti, država u kojoj će biti iskorenjen i istrebljen organizovani kriminal i korupcija, tako da Crna Gora ima veliku šansu da postane sređeno društvo. Naša država je danas mala zakupljena mafijaška država pokraj Jadranskog mora kojom upravlja grupa ljudi koja je snažno spregnuta sa šefovima organizovanog međunarodnog kriminala", objašnjava Mandić za naš portal.

On dodaje da ukoliko protesti rezultiraju odlaskom Mila Đukanovića to znači vraćanje ka tradicionalnim vrednostima, koje su nekada krasile crnogorsko društvo, a to je jedan od dobrih puteva za celu zajednicu.

Izvor: Srbija danas

Komentari / 9

Ostavite komentar
Name

?

19.10.2015 12:10

Kakav je sad ovo članak, juče je objavljeno da je Milo nagulio iz Crnu Goru.

ODGOVORITE
Name

Osvit

19.10.2015 12:10

Crna gora jedino ima sanse ako se vrate oni koje su ovi s...bali na zutoj gredi tako se nekako zvala,ako takvi vise postoje jer svi ovi novi su neciji a najmanje svoji.

ODGOVORITE
Name

Ante

19.10.2015 12:12

Takoje bilo i 91 cinimi se ha ha oce kako nece biti bolje tebi a narodu jedno priko dvoje

ODGOVORITE
Name

žika ž

19.10.2015 12:16

AKO MILE ODE U REPEBLICI SRPSKOJ ĆE BITI BOLJE.

ODGOVORITE
Name

ma

19.10.2015 12:49

Malo sutra ,ne da se "baja"dok ima narodnih para !

Name

mili

19.10.2015 12:37

Ako Milo ode, tesko Crnoj Gori. Valja onda i ovi da se obogate.

ODGOVORITE
Name

altec

19.10.2015 12:42

Ovaj Mandic je najveca lopuza u CG.Dosad sto puta porazen na izborima a i dalje politicar.Jednom zapoceo štrajk glađu i posle dva sata tražio hranu bilo mu pozlilo.

ODGOVORITE
Name

vrijeme kurve, fukare i budale

19.10.2015 13:04

Ako je poražen na izborima, a s obzirom na to o kakvom se narodu radi, onda je čovjek sto posto ispravan.

Name

crna gora...

19.10.2015 13:23

E vid ovaj do sad izgubio sve izbore pa sad kad crnogorci ocekuju ulazak u Nato vidi svoju sansu. I covek jos spominje da je Crna Gora pred gradanskim ratom. Ko rat htio u kuci mu bio.

ODGOVORITE