Даниел Кајмакоски добитник МТВ награде

Даниел Кајмакоски је најбољи регионални извођач по мишљењу публике, пошто је освојио највећи број гласова у протекле четири недеље. Добијањем овог признања Даниел даље наставља трку за освајање још једне награде - МТВ Бест Еуропе Ацт.

Забава 16.10.2015 | 08:16
Даниел Кајмакоски добитник МТВ награде

Кајмакоском је ово прва освојена МТВ Бест Адриа Ацт награда. Према речима македонског певача, ово је за њега велико изненађење.

- Сама номинација, у категорији са признатим музичким именима, за мене је била огромна је огромно изненађење, част и признање. Ова награда је уједно и велика мотивација у даљој каријери. Хвала свим фановима који су одвојили време да гласају и који су ме све време подржавали као један. Хвала МТВ-у на оваквој прилици и надам се да је ово само почетак заједничке сарадње - изјавио је Даниел.

Даниел Кајмакоски је освојио више гласова од других извођача номинованих за МТВ Бест Адриа Ацт награду – 2Целлос, Марчела, Сассје и Хладног пива.

Певач из Македоније од данас у подне креће у нови круг такмичења у којем ће се борити за звање најбољег европског извођача. Гласање за ову фазу трајаће до 24. октобра у поноћ на сајту www.мтвема.цом.


Шест победника из свих крајева света, односно по један победник из Европе, Северне Америке, Латинске Америке, Африке и Индије, Аустралије и Новог Зеленада и Азије, биће објављен 25. октобра на свечаности доделе 2015 МТВ ЕМА награда у Милану.

Додела МТВ европских музичких награда преносиће се уживо из Медиоланум Форум дворане у Милану у недељу, 25. октобра. Црвени тепих почиње у 20 часова, док је церемонија доделе на МТВ програму од 21 час.

Блиц

Коментари / 0

Оставите коментар