Daniel Kajmakoski dobitnik MTV nagrade

Daniel Kajmakoski je najbolji regionalni izvođač po mišljenju publike, pošto je osvojio najveći broj glasova u protekle četiri nedelje. Dobijanjem ovog priznanja Daniel dalje nastavlja trku za osvajanje još jedne nagrade - MTV Best Europe Act.

Zabava 16.10.2015 | 08:16
Daniel Kajmakoski dobitnik MTV nagrade

Kajmakoskom je ovo prva osvojena MTV Best Adria Act nagrada. Prema rečima makedonskog pevača, ovo je za njega veliko iznenađenje.

- Sama nominacija, u kategoriji sa priznatim muzičkim imenima, za mene je bila ogromna je ogromno iznenađenje, čast i priznanje. Ova nagrada je ujedno i velika motivacija u daljoj karijeri. Hvala svim fanovima koji su odvojili vreme da glasaju i koji su me sve vreme podržavali kao jedan. Hvala MTV-u na ovakvoj prilici i nadam se da je ovo samo početak zajedničke saradnje - izjavio je Daniel.

Daniel Kajmakoski je osvojio više glasova od drugih izvođača nominovanih za MTV Best Adria Act nagradu – 2Cellos, Marčela, Sassje i Hladnog piva.

Pevač iz Makedonije od danas u podne kreće u novi krug takmičenja u kojem će se boriti za zvanje najboljeg evropskog izvođača. Glasanje za ovu fazu trajaće do 24. oktobra u ponoć na sajtu www.mtvema.com.


Šest pobednika iz svih krajeva sveta, odnosno po jedan pobednik iz Evrope, Severne Amerike, Latinske Amerike, Afrike i Indije, Australije i Novog Zelenada i Azije, biće objavljen 25. oktobra na svečanosti dodele 2015 MTV EMA nagrada u Milanu.

Dodela MTV evropskih muzičkih nagrada prenosiće se uživo iz Mediolanum Forum dvorane u Milanu u nedelju, 25. oktobra. Crveni tepih počinje u 20 časova, dok je ceremonija dodele na MTV programu od 21 čas.

Blic

Komentari / 0

Ostavite komentar