Нема кандидата, одлажу се избори у Звезди?!

Избори за председника ФК Црвена звезда ипак ће бити одложени пошто нико није поднео званичну кандидатуру за челну функцију у клубу, преносе београдски медији.

Фудбал 07.10.2015 | 15:40
Нема кандидата, одлажу се избори у Звезди?!

После састанка Управног одбора, одлазећи генерални директор црвено-белих Звездан Терзић оценио је да је то доказ да нема спортских радника и привредника који су спремни да се суоче са проблемима у клубу.

"Рок истиче у поноћ, а кандидатура може и у среду да стигне ако иде поштом. Морамо да сачекамо, али мислим да нико неће. То је доказ колико проблема има Звезда и колико је тешко ухватити се у коштац с њима, али и доказ да нема људи из спорта и привреде који су спремни да се суоче са овим проблемом. Очигледно Звезда не представља нешто вредно за борбу за ту позицију", рекао је Терзић.

Према његовим речима, прича о статутарним проблемима "не пије воду и може да буде само алиби".

"По овом статуту бирана су три председника, а све је урадјено по жељи навијача. Не борим се за фотељу да бих некога желео да убедјујем да треба да останем. Овако не знам шта да кажем повериоцима", казао је Терзић додајући да га посебно брине то што је очекивао да сви који су фигурирали за председника Црвене звезде, да већ спремају новац за решавање проблема лиценце која следи 15. октобра и износи 3,9 милиона евра.

"Ми смо новој управи оставили још милион од Макабија, 1,6 милиона евра од Телекома и шест од Гаспрома да реше ту лиценцу есконтовањем. Ја сам рекао да нећу остати и мислио сам да ми је ово последњи радни дан, али очигледно нема довољно храбрих. Донето је преко 200 потписа за Џајића, али он није желео. Ни у сну нисам очекивао да ћу после 6. октобра остати. Ми сада морамо да одлажемо исплате за децембар уз сазнање да тада сигуно нећемо бити у клубу, ово никоме није требало", рекао је Терзић.

Он је навео да не види шта може да се деси у наредном периоду па да на наредним изборима нешто буде другачије.

"Не знам, можда ћу отићи потпуно из клуба, јер сам очекивао да буде кандидата и изненадјен сам што се нико није пријавио", закључио је Терзић.

Избори за председника Црвене звезде, који су заказани за 11. октобар, највероватније ће бити одложени за месец дана.

Коментари / 0

Оставите коментар