Томпсон: Џенкинс ми је пуно причао о Звезди!

Амерички кошаркаш на представљању поручио да ће дати све од себе како би црвено-бели имали још једну успешну сезону.

Кошарка 05.09.2015 | 16:00
Томпсон: Џенкинс ми је пуно причао о Звезди!

Рајан Томпсон (27 година, 198 цм) обавио је лекарске прегледе и тестирања, потом је представљен медијима, а од среде увече биће редован на тренинзима Црвене звезде, чији тим се све интензивније припрема за предстојећу сезону.

Томпсон је недавно потписао једногодишњи уговор са шампионом Србије и АБА лиге, пошто је освојио титулу првака Немачке са екипом Бросе Баскетс из Бамберга.

"Чуо сам лепе ствари о Београду, да навијачи на Звездиним утакмицама праве одличну атмосферу. Знам да Звезда има добар тим и да је клуб веома организован. Даћу све од себе да бележимо добре резултате", рекао је Томпсон на промоцији одржаној на Малом Калемегдану.

Он је додао да је пуно информација о новом клубу добио од Чарлса Џенкинса и Маика Цирбеса, који је такође био кошаркаш Бамберга.

"Играо сам на колеџу са Џенкинсом, пуно ми је причао о Звезди", истиче крилни кошаркаш.

Томпсон није крио одушевљење дочеком по доласку у Београд, на аеродрому "Никола Тесла".

"Сјајно искуство за мене. Људи су ме препознали на аеродрому, желели су да се сликају... Био сам уморан од пута, али и пријатно изненађен".

Према његовим речима Звездина група у Евролиги је веома тешка, а он ће као дебитант у елитном такмичењу покушати да буде што бољи. Црвено-бели ће водити дуеле са прваком Европе Реал Мадридом, Фенербахчеом, Химкијем, Бајерном и Стразбуром.

"Желим да учим. Увек сам желео да играм на највишем нивоу. Хоћу напорно да радим и да остваримо што више победа", закључио је Томпсон.

Коментари / 0

Оставите коментар