Ухапшено 15 пијаних возача и један пјешак

На подручју Центра јавне безбједности /ЦЈБ/ Добој током викенда слободе је лишено 15 лица за које је алкотестирањем утврђено да су управљали возилом под дејством алкохола, те један алкохолисани пјешак.

Република Српска 24.08.2015 | 12:20
Ухапшено 15 пијаних возача и један пјешак

На подручју Добоја слободе је лишено девет лица, по два у Теслићу, Дервенти, Станарима, те једно у Пелагићеву, саопштено је из ЦЈБ Добој.

Највећа концентарција алкохола у организму од 2,13 промила утврђена је код пјешака чији су иницијали Д.П. са подручја града Добоја, који се кретао магистралним путем М-17 у Добоју.

Највећа концентрација алкохола у организму утврђена је код возача Б.С. из Теслића са 2,09 промила, који је контролисан у Улици Светог Саве у Теслићу и возача Т.М. из Зворника, који је контролисан на дијелу магистралног пута М-17 Добој-Дервента у мјесту Плочник, подручје града Добоја.

Након престанка разлога за задржавање лица су пуштена на слободу, издати су им прекршајни налози и предузете остале законом утврђене мјере и радње за почињене прекршаје из Закона о безбједности саобраћаја БиХ.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

ЖИКА Ж

24.08.2015 10:54

КАДА ЋЕ БИТИ НЕКО УХАПШЕН ИЗ ВЛАДЕ-НЕКО ОД МИНИСТАРА?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гле

24.08.2015 17:13

Јел то нико не пије од функционера??

ОДГОВОРИТЕ