Uhapšeno 15 pijanih vozača i jedan pješak

Na području Centra javne bezbjednosti /CJB/ Doboj tokom vikenda slobode je lišeno 15 lica za koje je alkotestiranjem utvrđeno da su upravljali vozilom pod dejstvom alkohola, te jedan alkoholisani pješak.

Republika Srpska 24.08.2015 | 12:20
Uhapšeno 15 pijanih vozača i jedan pješak

Na području Doboja slobode je lišeno devet lica, po dva u Tesliću, Derventi, Stanarima, te jedno u Pelagićevu, saopšteno je iz CJB Doboj.

Najveća koncentarcija alkohola u organizmu od 2,13 promila utvrđena je kod pješaka čiji su inicijali D.P. sa područja grada Doboja, koji se kretao magistralnim putem M-17 u Doboju.

Najveća koncentracija alkohola u organizmu utvrđena je kod vozača B.S. iz Teslića sa 2,09 promila, koji je kontrolisan u Ulici Svetog Save u Tesliću i vozača T.M. iz Zvornika, koji je kontrolisan na dijelu magistralnog puta M-17 Doboj-Derventa u mjestu Pločnik, područje grada Doboja.

Nakon prestanka razloga za zadržavanje lica su puštena na slobodu, izdati su im prekršajni nalozi i preduzete ostale zakonom utvrđene mjere i radnje za počinjene prekršaje iz Zakona o bezbjednosti saobraćaja BiH.

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

ŽIKA Ž

24.08.2015 10:54

KADA ĆE BITI NEKO UHAPŠEN IZ VLADE-NEKO OD MINISTARA?

ODGOVORITE
Name

Gle

24.08.2015 17:13

Jel to niko ne pije od funkcionera??

ODGOVORITE