Коштају читаво богатство

Са славом и богатством познати имају могућност да захтевају скоро све што им срце пожели. Жеље неких познатих остају у границама разума, док други злоупотребљавају свој положај. Њихови захтеви далеко прелазе основне потребе, толико да су њихови захтеви понекад бизарни, па чак и безобразни.

Забава 15.08.2015 | 09:04
Коштају читаво богатство

ЏЕНИФЕР ЛОПЕЗ

Поп дива захтева да у њеној свлачионици све буде бело – свеће, под, цвеће, апсолутно све. Такође, захтева и приватни авион и луксузне хотелске собе за њу и њен тим. Персонал од 75 људи и асистент за обрве неопходни су овој певачици.

МАРАЈА КЕРИ

Мараја Кери је дива у правом смислу те речи. Мараја је током једне турнеје захтевала је да на бини има 20 белих мачића и 100 белих голубова.

МАДОНА

Краљица попа очекује да све време буде третирана као да је заиста краљица. Она захтева потпуно нову даску за тоалет шољу за сваки нови наступ. Најдрастичнији потез јој је био када је забранила климатизацију у сваком простору кроз који може да прође како би сачувала гласне жице. На њеној турнеји 2006. године фанови у Лондону су почели да се онесвешћују када је температура скочила на 32 степена. Тада није испоштован тај њен захтев због сигурности публике.

ГВЕН СТЕФАНИ

На последњој турнеји певачица је захтевала 30 флаша са водом, и шведски сто на коме ће бити сервирана искључиво здрава храна.

КАЊЕ ВЕСТ

Репер је себе упоредио са Богом, па не чуди то што је права мушка дива. Он ће зној са свог лица обрисати само Версаће пешкиром, који кошта око 400 долара. Када је требало да гостује у ББЦ-јевом шоу "Латер wитх Јоолс Холланд", Кање је захтевао да се тепих испегла пре него што он крочи на њега. Кад је дошао у студио, тражио је да се студио поруши и направи према његовим упутствима.
Међутим, и реперова ћерка мора бити третирана као краљица. Мала Норт мора да спава у соби зелене боје, у којој ће се стално пуштати њени омиљени цртани филмови, као и да има личног кувара који ће стално спремати њена омиљена јела.

КЕТИ ПЕРИ

Кети има изразито нехумане личне прохтеве. Њен возач, на пример, не сме да је гледа, да јој се обраћа, ни да тражи њен аутограм, иначе ће бити изгрђен. Поред тога, у собама у хотелима захтева да има велики гардеробер са две јаје-столице крем боје, беле и љубичасте хортензије, розе и беле руже, а каранфили не долазе у обзир.

ЛИНДЗИ ЛОХАН



Иако је Линдзи отпуштена са три филмска пројекта у последње четири године, још увек није смањила своје дива захтеве. Док је снимала филм "Лиз и Дицк", захтевала је да борави у луксузној хотелској соби и камп-приколици.

КРИСТИНА АГИЛЕРА

Кристина не воли да чека. Она жели да је прати полицијски ауто како би избегла било какву гужву на путу. Осим тога, док је судила у шоуу "Тхе Воице", Кристина је захтевала да погледа снимак сваке сцене у којој је снимљена како би се уверила да не изгледа дебело. Ако би себи изгледала тако, тражила би поновно снимање сцене. Такође је тражила одећу у којој изгледа мршавије и шминку која ће јој истањити лице.

Блиц

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Мд

15.08.2015 10:06

Све дегенерици.

ОДГОВОРИТЕ