Грци траже селектора! Плави Стевановић против Батистуте!

Српски стручњак у ужем кругу кандидата за клупу грчке репрезентације.

Фудбал 15.08.2015 | 17:40
Грци траже селектора! Плави Стевановић против Батистуте!

Србин на клупи репрезентације Грчке? Могућ сценарио према најавама тамошњих медија. Кандидат је Горан Плави Стевановић.

Грци траже новог селектора после одласка Серђа Маркаријана. Њихова репрезентација је у очајној ситуацији, бележи катастрофалне резултате у квалификацијама за ЕП у Француској од којег се практично опростила с обзиром да после шест мечева има само два бода и држи последње место у групи.

Квалификације је започео Клаудио Ранијери, али је убрзо добио отказ. Један меч је као прелазно решење водио Костас Цанас, а потом је дошао Маркаријан који је отпуштен после три утакмице.

Сада Грци траже селектора који ће завршити ове квалификације и чији главни циљ ће бити пласман на Мундијал 2018. године у Русији. Горан Стевановић је ушао у ужи круг кандидата за врућу клупу Грчке. Поред њега, опције су славни Аргентинац Габријел Омар Батистута, његов земљак Алехандро Сабеља, немачки стручњаци Криштоф Даум и Бернд Шустер, као и Темури Кецбаја.

Стевановић је већ радио у Грчкој, када је тренирао тамошњег прволигаша Верију, а што се тиче репрезентативног фудбала има искуство као селектор Гане и помоћник Илији Петковићу у селекцији Србије и Црне Горе.

Коментари / 0

Оставите коментар