Grci traže selektora! Plavi Stevanović protiv Batistute!

Srpski stručnjak u užem krugu kandidata za klupu grčke reprezentacije.

Fudbal 15.08.2015 | 17:40
Grci traže selektora! Plavi Stevanović protiv Batistute!

Srbin na klupi reprezentacije Grčke? Moguć scenario prema najavama tamošnjih medija. Kandidat je Goran Plavi Stevanović.

Grci traže novog selektora posle odlaska Serđa Markarijana. Njihova reprezentacija je u očajnoj situaciji, beleži katastrofalne rezultate u kvalifikacijama za EP u Francuskoj od kojeg se praktično oprostila s obzirom da posle šest mečeva ima samo dva boda i drži poslednje mesto u grupi.

Kvalifikacije je započeo Klaudio Ranijeri, ali je ubrzo dobio otkaz. Jedan meč je kao prelazno rešenje vodio Kostas Canas, a potom je došao Markarijan koji je otpušten posle tri utakmice.

Sada Grci traže selektora koji će završiti ove kvalifikacije i čiji glavni cilj će biti plasman na Mundijal 2018. godine u Rusiji. Goran Stevanović je ušao u uži krug kandidata za vruću klupu Grčke. Pored njega, opcije su slavni Argentinac Gabrijel Omar Batistuta, njegov zemljak Alehandro Sabelja, nemački stručnjaci Krištof Daum i Bernd Šuster, kao i Temuri Kecbaja.

Stevanović je već radio u Grčkoj, kada je trenirao tamošnjeg prvoligaša Veriju, a što se tiče reprezentativnog fudbala ima iskustvo kao selektor Gane i pomoćnik Iliji Petkoviću u selekciji Srbije i Crne Gore.

Komentari / 0

Ostavite komentar