БАТЕ без Јевтића на Партизан!

Српски фудбалер још увек није потписао уговор са белоруском екипом тако да сигурно неће играти против српског првака у последњем колу за пласман у Лигу шампиона.

Фудбал 15.08.2015 | 16:40
БАТЕ без Јевтића на Партизан!

Александар Јевтић спомиње се као појачање екипе БАТЕ Борисов, због чега је постојала могућност да се супротстави Партизану у последњем колу квалификација за Лигу шампиона.

Ипак, српски фудбалер још увек није потписао уговор са белоруским шампионом, па је извесно да неће играти против црно-белих у првом дуелу који је на програму у уторак у Минску.

Белоруски медији наводе да Јевтић још увек преговара са екипом БАТЕ Борисов, па је питање да ли ће уопште и постићи коначан договор и наставити каријеру у Белорусији.

Јевтић је у каријери наступао, између осталих клубова, за Борац из Чачка, Смедерево, ОФК Београд, Црвену звезду, а играо је и у Кини за екипе Ђиансунг и Лијаонинг.

Белоруски шампион на мечу против Партизана неће моћи да рачуна ни на помоћ офанзивног везисте Немање Николића, који је повредио лигаменте чланка, док се везиста Игор Стасевич опоравио од повреде коју је задобио још у јулу и почео је да тренира са екипом.

Коментари / 0

Оставите коментар