BATE bez Jevtića na Partizan!

Srpski fudbaler još uvek nije potpisao ugovor sa beloruskom ekipom tako da sigurno neće igrati protiv srpskog prvaka u poslednjem kolu za plasman u Ligu šampiona.

Fudbal 15.08.2015 | 16:40
BATE bez Jevtića na Partizan!

Aleksandar Jevtić spominje se kao pojačanje ekipe BATE Borisov, zbog čega je postojala mogućnost da se suprotstavi Partizanu u poslednjem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Ipak, srpski fudbaler još uvek nije potpisao ugovor sa beloruskim šampionom, pa je izvesno da neće igrati protiv crno-belih u prvom duelu koji je na programu u utorak u Minsku.

Beloruski mediji navode da Jevtić još uvek pregovara sa ekipom BATE Borisov, pa je pitanje da li će uopšte i postići konačan dogovor i nastaviti karijeru u Belorusiji.

Jevtić je u karijeri nastupao, između ostalih klubova, za Borac iz Čačka, Smederevo, OFK Beograd, Crvenu zvezdu, a igrao je i u Kini za ekipe Điansung i Lijaoning.

Beloruski šampion na meču protiv Partizana neće moći da računa ni na pomoć ofanzivnog veziste Nemanje Nikolića, koji je povredio ligamente članka, dok se vezista Igor Stasevič oporavio od povrede koju je zadobio još u julu i počeo je da trenira sa ekipom.

Komentari / 0

Ostavite komentar