Звезда одбила понуду Нанта за Јовановића!

Црвена звезда одбила је понуду Нанта за Вукашина Јокановића, јер није била задовољна сумом коју су 'Канаринци' понудили, преноси 'Спорт'.

Фудбал 15.08.2015 | 19:20
Звезда одбила понуду Нанта за Јовановића!

Момак који је са омладинском репрезентацијом Србије постао првак света био је почетком прелазног рока интересантан из московском Спартаку, али званичне понуде није било.

Тренер црвено-белих Миодраг Божовић је 19-годишњег дефанзивца користио и као задњег везног, али је конкуренција у том делу Звездиног тима све јача.

Од искуснијих појединаца ту су Саво Павићевић и повређени Зоран Рендулић и Алекасандар Луковић, као и Мамаду Мбођ, док за позицију задњег везног конкуришу Александар Ковачевић, Марко Грујић и последње појачање клуба – Холанђанин Мичел Доналд.

Челници клуба из Лиге 1 гледали су Јовановића у неколико наврата и задовољни су квалитетима изданка омладинске школе црвено-белих, па је реално очекивати да у преосталих петнаестак дана прелазног рока стигне нова понуда на Маракану.

Уколико дође до сарадње, то не би био први пут да најтрофејнији српски клуб и Нант сарађују, пошто су се из Београда у Француску у прошлости преселили репрезентативци Владимир Стојковић и Филип Ђорђевић.

Коментари / 0

Оставите коментар