Zvezda odbila ponudu Nanta za Jovanovića!

Crvena zvezda odbila je ponudu Nanta za Vukašina Jokanovića, jer nije bila zadovoljna sumom koju su 'Kanarinci' ponudili, prenosi 'Sport'.

Fudbal 15.08.2015 | 19:20
Zvezda odbila ponudu Nanta za Jovanovića!

Momak koji je sa omladinskom reprezentacijom Srbije postao prvak sveta bio je početkom prelaznog roka interesantan iz moskovskom Spartaku, ali zvanične ponude nije bilo.

Trener crveno-belih Miodrag Božović je 19-godišnjeg defanzivca koristio i kao zadnjeg veznog, ali je konkurencija u tom delu Zvezdinog tima sve jača.

Od iskusnijih pojedinaca tu su Savo Pavićević i povređeni Zoran Rendulić i Alekasandar Luković, kao i Mamadu Mbođ, dok za poziciju zadnjeg veznog konkurišu Aleksandar Kovačević, Marko Grujić i poslednje pojačanje kluba – Holanđanin Mičel Donald.

Čelnici kluba iz Lige 1 gledali su Jovanovića u nekoliko navrata i zadovoljni su kvalitetima izdanka omladinske škole crveno-belih, pa je realno očekivati da u preostalih petnaestak dana prelaznog roka stigne nova ponuda na Marakanu.

Ukoliko dođe do saradnje, to ne bi bio prvi put da najtrofejniji srpski klub i Nant sarađuju, pošto su se iz Beograda u Francusku u prošlosti preselili reprezentativci Vladimir Stojković i Filip Đorđević.

Komentari / 0

Ostavite komentar