Човић: У ФК Црвена звезда сам само епизодиста!

Председник Кошаркашког клуба и члан Управног одбора ФК Црвена звезда Небојша Човић изненађен огромном медијском пажњом која му је претходних дана посвећена, пошто је и сам члан Управе чији је оставка затражена.

Фудбал 06.08.2015 | 20:20
Човић: У ФК Црвена звезда сам само епизодиста!

Поједини медији спекулисали су претходних дана да ће актуелно руководство напустити фудбалски клуб, а да ће кормило преузети Небојша Човић, који се доказао резултатима у кошаркашком клубу.

"Изненађен сам огромном медијском пажњом која ме на било који начин доводила у било какву везу са дешавањима у ФК Црвена звезда, од тренутка када је у петак цео стадион затражио оставку комплетне Управе. Дакле, и моју, јер сам и ја, део те управе. Истина, мој ангажман у њој сведен је на пуку епизоду, великим делом и због чињенице да сам огромну енергију и време трошио на КК Црвена звезда", изјавио је Човић Тањугу.

Он је додао да је успешно завршено комплетно реструктуирање кошаркашког клуба и да је исти постављен у складу са Евролигашким стандардима.

"Систем који је постављен у КК Црвена звезда направљен је и да дуго траје и верујем да ће звездашка јавност у овоме схватити зашто баш нисам имао времена да се бавим и фудбалским клубом", поручио је Човић.

Он је навео да је иза њега веома тешка и напорна сезона, у сваком погледу, али и успешна.

"Цена у остваривању зацртаних и реализованих планова у КК није мала, због одређених здравствених проблема и великог умора и ја морам да идем на годишњи одмор".

Он је истакао да је и даље члан Управног одбора ФК Звезда.

"Ја од проблема никада нисам бежао, већ се са њима суочавао, међутим, одређивањем датума за ванредне изборе статус свих нас у управи стављен је на проверу звездашке јавности, а у складу са статутом ФК Црвена звезда", закључио је Човић.

Управни одбор Црвене звезде покренуо је јуче процедуру за ванредне изборе, који ће бити расписани 15. септембра.

Претходни избори одржани су у децембру прошле године, али су лоши резултати на почетку нове сезоне проузроковали захтеве навијача за нове изборе, после само девет месеци рада нове управе.

Рано поподне јуче, оставку је поднео досадашњи потпредседник Славиша Кокеза, док је генерални директор Звездан Терзић поручио да су сви трансфери до даљег стопирани.

Коментари / 0

Оставите коментар