Брега реновира овог љета вилу у Перасту!

Горан Бреговић крајем августа у своју летњу оазу у Перасту уноси антиквитете и намештај из Италије

Забава 23.07.2015 | 14:30
Брега реновира овог љета вилу у Перасту!

Горан Бреговић одлучио је да ове године уложи 20.000 евра у реновирање куће у Перасту, у којој се лети одмара између бројних наступа.

Вођа Оркестра за свадбе и сахране преуредиће ентеријер летње виле на Црногорском приморју, а мајстори ће с радовима почети крајем августа.

"Брега не жали да за сређивање куће у Перасту да читаво мало богатство. Одлучио је да промени керамику, лустере и убаци неке антиквитете. Намештај који ће ускоро красити његову вилу стиже из Италије", прича извор близак славном музичару.

Брегин менаџер Адис Гојак потврдио је наша сазнања:

"Поред Србије и Сарајева, Брега обожава да борави на Црногорском приморју. У својој кући у Перасту лети пуни батерије за нове концерте", прича Адис и открива певачеве планове у вези са кућом:

"Како и сам Бреговић често каже, то је његова друга кућа, коју мора да одржава. Пошто је екстеријер под заштитом, с времена на време воли да преуреди ентеријер. Често мења намештај, а видећемо шта ће сад да промени. Није то ништа крупно, али са супругом се углавном договара о свему", закључује Адис.

Иначе, поред стана у Сарајеву, куће на Јахорини и две на Црногорском приморју, певач има и стан у Паризу и Загребу и чак шест некретнина у Београду.

Курир

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

*_*

23.07.2015 12:39

Шта то мене брига.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гашпар

23.07.2015 13:22

каква глупа вијест, имате ли ишта паметније објавити...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мостар

23.07.2015 20:39

Па, можеш извозити кромпир у ЕУ.