Цеца послушала Вучића

Певачица ће цео јул и август провести у нашој земљи, упркос најављеним великим врућинама.

Забава 02.07.2015 | 09:28
Цеца послушала Вучића

Премијер Александар Вучић је изјавио да ће грађани Србије који буду летовали у нашој земљи моћи да рачунају на пореске олакшице. Највећој фолк звезди Светлани - Цеци Ражнатовић нису потребне олакшице јер неће ни уплаћивати аранжмане у Србији, већ ће, како сазнајемо, лето провести код куће у Београду.

- У наредна два месеца нећу успети да одем на море и не жалим се, јер Србија је прелепа - каже Цеца.

Иако има кућу на Кипру, неће имати времена да је посети овог лета, бар не до септембра.

- Имам много концерата овог лета. На море ћу, ако будем могла да издвојим десет везаних дана, отићи тек у септембру - каже певачица.

С друге стране, њена деца Вељко и Анастасија су пре неколико дана отпутовали у топлије крајеве, свако у својој режији, за разлику од прошле године кад су заједно боравили скоро два месеца на Црногорском приморју. Њих двоје о лудом проводу редовно обавештавају пријатеље преко друштвених мрежа. Цеци не пада тешко што је прошло време кад су њени наследници летовали заједно с њом. Тако је пре неколико месеци први пут ишла с пријатељима на одмор.

- По први пут сам отишла с пријатељима на одмор, и то у својој 41. години. Раније је то било породично и увек је била фрка и трка. Сад није било „мама, гладан сам, мама, жедна сам“. Деца неће са мном, све и да ја хоћу. Рекли су ми: „Мама, иди са својим друштвом“ - рекла је певачица по повратку из Тајланда.

Блиц

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Јоска

02.07.2015 07:36

Па зар нема наногицу?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бајко

02.07.2015 07:39

Стета сто није Српска Нова година да је видимо у Бањалуци,јест' да је прије пар година,узела од града за доцек око 100.000 КМ али је вриједило.

ОДГОВОРИТЕ