Ceca poslušala Vučića

Pevačica će ceo jul i avgust provesti u našoj zemlji, uprkos najavljenim velikim vrućinama.

Zabava 02.07.2015 | 09:28
Ceca poslušala Vučića

Premijer Aleksandar Vučić je izjavio da će građani Srbije koji budu letovali u našoj zemlji moći da računaju na poreske olakšice. Najvećoj folk zvezdi Svetlani - Ceci Ražnatović nisu potrebne olakšice jer neće ni uplaćivati aranžmane u Srbiji, već će, kako saznajemo, leto provesti kod kuće u Beogradu.

- U naredna dva meseca neću uspeti da odem na more i ne žalim se, jer Srbija je prelepa - kaže Ceca.

Iako ima kuću na Kipru, neće imati vremena da je poseti ovog leta, bar ne do septembra.

- Imam mnogo koncerata ovog leta. Na more ću, ako budem mogla da izdvojim deset vezanih dana, otići tek u septembru - kaže pevačica.

S druge strane, njena deca Veljko i Anastasija su pre nekoliko dana otputovali u toplije krajeve, svako u svojoj režiji, za razliku od prošle godine kad su zajedno boravili skoro dva meseca na Crnogorskom primorju. Njih dvoje o ludom provodu redovno obaveštavaju prijatelje preko društvenih mreža. Ceci ne pada teško što je prošlo vreme kad su njeni naslednici letovali zajedno s njom. Tako je pre nekoliko meseci prvi put išla s prijateljima na odmor.

- Po prvi put sam otišla s prijateljima na odmor, i to u svojoj 41. godini. Ranije je to bilo porodično i uvek je bila frka i trka. Sad nije bilo „mama, gladan sam, mama, žedna sam“. Deca neće sa mnom, sve i da ja hoću. Rekli su mi: „Mama, idi sa svojim društvom“ - rekla je pevačica po povratku iz Tajlanda.

Blic

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Joska

02.07.2015 07:36

Pa zar nema nanogicu?

ODGOVORITE
Name

Bajko

02.07.2015 07:39

Steta sto nije Srpska Nova godina da je vidimo u Banjaluci,jest' da je prije par godina,uzela od grada za docek oko 100.000 KM ali je vrijedilo.

ODGOVORITE