Ана и Швајни потписују предбрачни уговор

Ивановићева је поносно показала огромни дијамантски прстен на једном догађају у Лондону.

Забава 27.06.2015 | 12:10
Ана и Швајни потписују предбрачни уговор

Ана Ивановић (27) ускоро ће постати госпођа Швајнштајгер! Најлепша светска тенисерка у среду вече појавила се у Лондону на свечаности поводом њеног постављења за амбасадора једне компаније, али догађај је пао потпуно у други план.


Ана је буквално све засенила вереничким прстеном са огромним дијамантом. Сада је и извесно да ће Швајни постати српски зет!

Пар је у вези од септембра прошле године, а верили су се у Паризу, током Ролан Гароса, иако су то брижљиво чували од јавности, сазнаје „Блиц“. Потврда о Аниној веридби стигла је и од њеног менаџера Дена Холцмана, који води рачуна о каријери Ивановићеве од почетка.

- Тако сам срећан због њих двоје - написао је Холцман.

Као по обичају, Ана и Швајни нису се огласили ни поводом веридбе, већ се само смешкају. А како су обоје током успешних спортских каријера зарадили баснословне суме новца, пре ступања у брак ће потписати предбрачни уговор!

Адвокати увелико раде на томе, а основна клаузула овог правног акта је да, уколико дође до развода, Ана од Швајнија не добија ни цент. Ипак, ако је судити по изјавама лепе тенисерке о породици, нешто друго јој је далеко важније.

- Желела бих да имам бар троје деце. То ми је веома битно и о томе често размишљам - испричала је.

Немци је не воле
Немачка јавност није одушевљено дочекала вест о веридби, будући да од самог почетка везе није посебно наклоњена нашој тенисерки, због које је Швајни раскинуо с манекенком Саром Бранднер.

Блиц

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

туто бугарин

27.06.2015 10:21

Српска посла, не гледа с ким, кад и гдје, само напред Ана ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

То пртење

27.06.2015 15:16

Не бих знала ста бих с тиме. Било би ме стид свих гладних које знам. Сигурно их и она зна. Како ми рецено у пророцанство удат цу се за цовјека који има троје дјеце и брдо пара али да цу увјек бити тузна. То је било тако давно. Нисам знала засто цу бити тузна. Сад знам. Какогод, сретно јој било.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милојко

27.06.2015 19:02

Неда швабо ни цента у случају развода, а то ће Ана да потпише. Мора да је то брак из љубави, јер ни Ана њему неће дати ни цента.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СЕНОВИЋ

27.06.2015 20:21

Имадел очи девојко. Овога ни мајка не може да воли.

ОДГОВОРИТЕ
Name

лујо

29.06.2015 11:34

гадан ко пас

Name

немој ана

29.06.2015 21:39

Туге бозе мој овако лијепа дјевојка па овом неби дала никад у зивоту.Не знам ста је са Аном има новаца није због тога.

ОДГОВОРИТЕ