Ana i Švajni potpisuju predbračni ugovor

Ivanovićeva je ponosno pokazala ogromni dijamantski prsten na jednom događaju u Londonu.

Zabava 27.06.2015 | 12:10
Ana i Švajni potpisuju predbračni ugovor

Ana Ivanović (27) uskoro će postati gospođa Švajnštajger! Najlepša svetska teniserka u sredu veče pojavila se u Londonu na svečanosti povodom njenog postavljenja za ambasadora jedne kompanije, ali događaj je pao potpuno u drugi plan.


Ana je bukvalno sve zasenila vereničkim prstenom sa ogromnim dijamantom. Sada je i izvesno da će Švajni postati srpski zet!

Par je u vezi od septembra prošle godine, a verili su se u Parizu, tokom Rolan Garosa, iako su to brižljivo čuvali od javnosti, saznaje „Blic“. Potvrda o Aninoj veridbi stigla je i od njenog menadžera Dena Holcmana, koji vodi računa o karijeri Ivanovićeve od početka.

- Tako sam srećan zbog njih dvoje - napisao je Holcman.

Kao po običaju, Ana i Švajni nisu se oglasili ni povodom veridbe, već se samo smeškaju. A kako su oboje tokom uspešnih sportskih karijera zaradili basnoslovne sume novca, pre stupanja u brak će potpisati predbračni ugovor!

Advokati uveliko rade na tome, a osnovna klauzula ovog pravnog akta je da, ukoliko dođe do razvoda, Ana od Švajnija ne dobija ni cent. Ipak, ako je suditi po izjavama lepe teniserke o porodici, nešto drugo joj je daleko važnije.

- Želela bih da imam bar troje dece. To mi je veoma bitno i o tome često razmišljam - ispričala je.

Nemci je ne vole
Nemačka javnost nije oduševljeno dočekala vest o veridbi, budući da od samog početka veze nije posebno naklonjena našoj teniserki, zbog koje je Švajni raskinuo s manekenkom Sarom Brandner.

Blic

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

tuto bugarin

27.06.2015 10:21

Srpska posla, ne gleda s kim, kad i gdje, samo napred Ana ...

ODGOVORITE
Name

To prtenje

27.06.2015 15:16

Ne bih znala sta bih s time. Bilo bi me stid svih gladnih koje znam. Sigurno ih i ona zna. Kako mi receno u prorocanstvo udat cu se za covjeka koji ima troje djece i brdo para ali da cu uvjek biti tuzna. To je bilo tako davno. Nisam znala zasto cu biti tuzna. Sad znam. Kakogod, sretno joj bilo.

ODGOVORITE
Name

Milojko

27.06.2015 19:02

Neda švabo ni centa u slučaju razvoda, a to će Ana da potpiše. Mora da je to brak iz ljubavi, jer ni Ana njemu neće dati ni centa.

ODGOVORITE
Name

СЕНОВИЋ

27.06.2015 20:21

Имадел очи девојко. Овога ни мајка не може да воли.

ODGOVORITE
Name

lujo

29.06.2015 11:34

gadan ko pas

Name

nemoj ana

29.06.2015 21:39

Tuge boze moj ovako lijepa djevojka pa ovom nebi dala nikad u zivotu.Ne znam sta je sa Anom ima novaca nije zbog toga.

ODGOVORITE