Принц Чарлс између двије сестре

У јавности се ретко помиње чињеница да је сестра покојне принцезе била прва девојка принца Чарлса.

Забава 27.06.2015 | 09:27
Принц Чарлс између двије сестре

Сара Спенсер, сестра покојне принцезе Дајане, била је прва девојка принца Чарлса. Заправо, Дајана је преко ње упознала Чарлса и касније се удала за њега.

Принц је био на великим мукама тада када је бирао између две сестре, а цела прича је заташкана.

Њихова веза била је кратка и у њој није било пуно страсти. Сара је неколико пута изјавила да је њихов однос, премда су били у вези, више био "братски". Скандалозна је чињеница да је принц имао секс са обе сестре, али њима изгледа није било ништа чудно.

Сара Спенсер се брзо заљубила у другог момка, а њих двоје наставили су да се друже и да буду велика породица када се Дајана удала за њега.

Финансијски скандал везан за Сару догодио се 2007. године када је оптужена за проневеру новца Дајанине фондације. Нестало је чак 13 милиона фунти, а многи сматрају да је у питању освета Саре Спенсер. Наиме, неки тврде да је због љубоморе према краљевској породици која живи у луксузу, решила да приграби нешто и за себе.

Јавност је била бесна, а краљевска породица престала је да контактира са њом.

После 6 година цела афера је заташкана.

Курир стил

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Двије сестре

27.06.2015 15:10

Знао је он да обје иду за титулу и паре, те да је Камила удата. Да ли је афера затаскана и да ли је он иза тога то ми моземо нагадјати. Засто не Дијанини сонови. То им је тетка. Није текта Принцу и ускоро Краљу.

ОДГОВОРИТЕ