Синди Крафорд још увијек најтраженија

Четрдесетдеветогодишња манекенка Синди Крафорд поделила је на „Инстаграму“ фотографије са новог сета који ради за магазин "Ванитy Фаир".

Забава 27.06.2015 | 09:10
Синди Крафорд још увијек најтраженија

Крафордова је позирала за серију фотографија које су рађене на балкону док је у позадини море. „Узбуђена сам што сам на сету за 'Ванитy Фаир'. Будите у току“, написала је.


Упркос томе што има 49 година, Синди и даље има тело на којем би јој многе жене позавиделе и једна је од најтраженијих манекенки.

Недавно је објавила и фотографију из 1991. године када је са мушким моделима – сурферима позирала на плажи. И тада је имала своју омиљену позу која јој, захваљујући здравој исхрани и редовном вежбању, истиче линију и дуге ноге.

Синди са својом ћерком Кајом Гербер

„Свако јутро себи у блендеру направим напитак у који ставим млеко од бадема, спанаћ, свежу менту, какао, пола залеђене банане и мало протеинског пудера. Веома је укусно, због такве хране се не осећам надувено. Осећам се добро кад то попијем и могу одмах да идем на посао или вежбање“, истакла је Синди.

РТС

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

херцеговина

29.06.2015 14:20

Ово је Синди у Грцкој. Згодна је она и даље али и Грцка је прелијепа.Гледао сма данас да је и она Никол Свазингер (како ли се вец зове) исто у Грцку отисла.Грцка је стварно дзет-сет али и Јадран је прелијеп.

ОДГОВОРИТЕ