Sindi Kraford još uvijek najtraženija

Četrdesetdevetogodišnja manekenka Sindi Kraford podelila je na „Instagramu“ fotografije sa novog seta koji radi za magazin "Vanity Fair".

Zabava 27.06.2015 | 09:10
Sindi Kraford još uvijek najtraženija

Krafordova je pozirala za seriju fotografija koje su rađene na balkonu dok je u pozadini more. „Uzbuđena sam što sam na setu za 'Vanity Fair'. Budite u toku“, napisala je.


Uprkos tome što ima 49 godina, Sindi i dalje ima telo na kojem bi joj mnoge žene pozavidele i jedna je od najtraženijih manekenki.

Nedavno je objavila i fotografiju iz 1991. godine kada je sa muškim modelima – surferima pozirala na plaži. I tada je imala svoju omiljenu pozu koja joj, zahvaljujući zdravoj ishrani i redovnom vežbanju, ističe liniju i duge noge.

Sindi sa svojom ćerkom Kajom Gerber

„Svako jutro sebi u blenderu napravim napitak u koji stavim mleko od badema, spanać, svežu mentu, kakao, pola zaleđene banane i malo proteinskog pudera. Veoma je ukusno, zbog takve hrane se ne osećam naduveno. Osećam se dobro kad to popijem i mogu odmah da idem na posao ili vežbanje“, istakla je Sindi.

RTS

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

hercegovina

29.06.2015 14:20

Ovo je Sindi u Grckoj. Zgodna je ona i dalje ali i Grcka je prelijepa.Gledao sma danas da je i ona Nikol Svazinger (kako li se vec zove) isto u Grcku otisla.Grcka je stvarno dzet-set ali i Jadran je prelijep.

ODGOVORITE