Кеба се стиди зета

Док се на сва уста хвали снајком Северином, с којом је његов син у вези тек пар месеци, пориче ћеркину дугогодишњу романсу с музичарем Азијом Кајлсом.

Забава 24.06.2015 | 07:14
Кеба се стиди зета

Драган Којић Кеба познат је на естради као човек који ће радо заобићи истину уколико му она не одговара. Подсетимо да је годинама порицао да је малена Ина Јевремовић његова биолошка ћерка и одбијао је ДНК тест све док на њега није био приморан, када је утврђено да је он заиста девојчицин отац. Такође, тврдио је да плаћа алиментацију иако је Инина мајка Љиљана то порицала.

Зато не треба да чуди што сада, када су домаћи таблоиди открили да је његова ћерка Наташа већ четири године у вези с музичарем Азијом Кајлсом, он и то демантује.

- Тај човек нити постоји нити је постојао у њеном емотивном животу, то одговорно тврдим. Упознаћете ускоро и избор њеног срца - поручио је Којић.

Ипак, докази тврде супротно. На профилима овог 43-годишњег музичара на друштвеним мрежама више је него очигледно да љубав између њега и Натасхе Кеy, што је њено „холивудско“ име, цвета годинама. Азија често поставља заједничке слике и испод њих дирљиве поруке, објављује све Ташине нове песме, на којима ради заједно с њом, али занимљиво је да је једном приликом рекламирао и свог „таста“ и ремикс његове песме „Идем, идем, душо моја“. Азија се оца своје „српске принцезе“, како зове Наташу, очигледно не стиди. Зато остаје питање - због чега овај зет није Кеби по вољи?!

Живе заједно, а то крију
- Азија је добар, много воли Наташу, живе заједно и лепо се слажу. Она то мора да крије због оца, али свима који су их виђали у Америци представила га је као свог дечка. Таши је посебно криво што Кеба толико хвали Северину, с којом је Игор пар месеци, а не прихвата човека кога она годинама воли - прича добро обавештен извор за „Блиц“.

Блиц

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Додано

24.06.2015 05:42

Расизам.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

24.06.2015 20:38

Па и треба да се стиди какав је цамуга

ОДГОВОРИТЕ
Name

Као Рому

25.06.2015 23:55

Јер Кеба је Ром. Њему је теско да прихвати да му се дјеца пате с мањинама. Северина као права Хрватица за полу-Рома је степеница нагоре - у Кебиним оцима. Није то једноставно као сто изгледа.

ОДГОВОРИТЕ