Keba se stidi zeta

Dok se na sva usta hvali snajkom Severinom, s kojom je njegov sin u vezi tek par meseci, poriče ćerkinu dugogodišnju romansu s muzičarem Azijom Kajlsom.

Zabava 24.06.2015 | 07:14
Keba se stidi zeta

Dragan Kojić Keba poznat je na estradi kao čovek koji će rado zaobići istinu ukoliko mu ona ne odgovara. Podsetimo da je godinama poricao da je malena Ina Jevremović njegova biološka ćerka i odbijao je DNK test sve dok na njega nije bio primoran, kada je utvrđeno da je on zaista devojčicin otac. Takođe, tvrdio je da plaća alimentaciju iako je Inina majka Ljiljana to poricala.

Zato ne treba da čudi što sada, kada su domaći tabloidi otkrili da je njegova ćerka Nataša već četiri godine u vezi s muzičarem Azijom Kajlsom, on i to demantuje.

- Taj čovek niti postoji niti je postojao u njenom emotivnom životu, to odgovorno tvrdim. Upoznaćete uskoro i izbor njenog srca - poručio je Kojić.

Ipak, dokazi tvrde suprotno. Na profilima ovog 43-godišnjeg muzičara na društvenim mrežama više je nego očigledno da ljubav između njega i Natashe Key, što je njeno „holivudsko“ ime, cveta godinama. Azija često postavlja zajedničke slike i ispod njih dirljive poruke, objavljuje sve Tašine nove pesme, na kojima radi zajedno s njom, ali zanimljivo je da je jednom prilikom reklamirao i svog „tasta“ i remiks njegove pesme „Idem, idem, dušo moja“. Azija se oca svoje „srpske princeze“, kako zove Natašu, očigledno ne stidi. Zato ostaje pitanje - zbog čega ovaj zet nije Kebi po volji?!

Žive zajedno, a to kriju
- Azija je dobar, mnogo voli Natašu, žive zajedno i lepo se slažu. Ona to mora da krije zbog oca, ali svima koji su ih viđali u Americi predstavila ga je kao svog dečka. Taši je posebno krivo što Keba toliko hvali Severinu, s kojom je Igor par meseci, a ne prihvata čoveka koga ona godinama voli - priča dobro obavešten izvor za „Blic“.

Blic

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Dodano

24.06.2015 05:42

Rasizam.

ODGOVORITE
Name

Md

24.06.2015 20:38

Pa i treba da se stidi kakav je camuga

ODGOVORITE
Name

Kao Romu

25.06.2015 23:55

Jer Keba je Rom. Njemu je tesko da prihvati da mu se djeca pate s manjinama. Severina kao prava Hrvatica za polu-Roma je stepenica nagore - u Kebinim ocima. Nije to jednostavno kao sto izgleda.

ODGOVORITE