Видео: Фудбалска журка за памћење пред више од 50 000 људи!!!

Журка за памћење! Преко 50.000 навијача поздравило светске шампионе! Спектакуларан дочек и журка на платоу код Градске скупштине!

Фудбал 22.06.2015 | 21:20
Видео: Фудбалска журка за памћење пред више од 50 000 људи!!!

Београд је приредио спектакуларан дочек светским шампионима у фудбалу! Хиљаде навијача се сјатило на плато испред Скупштине града да поздрави омладинску репрезентацију Србије! Према грубој процени, на дочеку се окупило преко 50.000 људи.

Наши златни Орлићи су у отвореном аутобусу стигли из Старе Пазове, а уз пут су их поздрављали навијачи који су стајали поред пута.

Шампиони света изашли су на балкон Градске скупштине, а френетична публика их је поздрављала једног по једног. Посебне овације и скандирања је добио стрелац победоног гола у финалу Немања Максимовић.

Уз песме групе ТХЦ, репера Белетија и Николе, играчи и одушевљена маса су заједно певали. Пауновићу се скандирало да је "Српски Мурињо", Андрија Живковић је добио овације "Ти си Српски Меси, Андрија", Вукашин Јовановић је распалио масу са шајкачом и бакљом...

Кад је селектор Пауновић завршио говор, мањи део публике почео је да скандира "Толе лопове", али је убрзо то престало. Одмах после тога репрезентативци су се помолили уз молитву "Оче наш".

Микрофона се латио и селектор Вељко Пауновић
"Србијо, поздрави шампионе! Знате да је све могуће! Живела Србија, живели шампиони света, само напред, само јако, свим срцем!", узвикнуо је добро расположени селектор, а онда повео песму: "Ја те волим Србијо", што су сви здушно прихватили.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

славко

22.06.2015 19:23

Прво су отпјевали Ој Косово Косово земљо моја...за ту Србију су и побједили!

ОДГОВОРИТЕ
Name

зути

23.06.2015 06:18

Овако се доцекују златни момци кои су срце оставили на терену свака цаст Србији

ОДГОВОРИТЕ