Video: Fudbalska žurka za pamćenje pred više od 50 000 ljudi!!!

Žurka za pamćenje! Preko 50.000 navijača pozdravilo svetske šampione! Spektakularan doček i žurka na platou kod Gradske skupštine!

Fudbal 22.06.2015 | 21:20
Video: Fudbalska žurka za pamćenje pred više od 50 000 ljudi!!!

Beograd je priredio spektakularan doček svetskim šampionima u fudbalu! Hiljade navijača se sjatilo na plato ispred Skupštine grada da pozdravi omladinsku reprezentaciju Srbije! Prema gruboj proceni, na dočeku se okupilo preko 50.000 ljudi.

Naši zlatni Orlići su u otvorenom autobusu stigli iz Stare Pazove, a uz put su ih pozdravljali navijači koji su stajali pored puta.

Šampioni sveta izašli su na balkon Gradske skupštine, a frenetična publika ih je pozdravljala jednog po jednog. Posebne ovacije i skandiranja je dobio strelac pobedonog gola u finalu Nemanja Maksimović.

Uz pesme grupe THC, repera Beletija i Nikole, igrači i oduševljena masa su zajedno pevali. Paunoviću se skandiralo da je "Srpski Murinjo", Andrija Živković je dobio ovacije "Ti si Srpski Mesi, Andrija", Vukašin Jovanović je raspalio masu sa šajkačom i bakljom...

Kad je selektor Paunović završio govor, manji deo publike počeo je da skandira "Tole lopove", ali je ubrzo to prestalo. Odmah posle toga reprezentativci su se pomolili uz molitvu "Oče naš".

Mikrofona se latio i selektor Veljko Paunović
"Srbijo, pozdravi šampione! Znate da je sve moguće! Živela Srbija, živeli šampioni sveta, samo napred, samo jako, svim srcem!", uzviknuo je dobro raspoloženi selektor, a onda poveo pesmu: "Ja te volim Srbijo", što su svi zdušno prihvatili.

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

slavko

22.06.2015 19:23

Prvo su otpjevali Oj Kosovo Kosovo zemljo moja...za tu Srbiju su i pobjedili!

ODGOVORITE
Name

zuti

23.06.2015 06:18

Ovako se docekuju zlatni momci koi su srce ostavili na terenu svaka cast Srbiji

ODGOVORITE