Емотивно писмо ''Орлићима''од Шурде: Хвала вам, дјецо!

Легендарни глумац Љубиша Самарџић и његова супруга Мира написали емотивну честитку омладинској фудбалској репрезентацији Србије, нашим златним дечацима. Прочитајте!

Фудбал 22.06.2015 | 19:20
Емотивно писмо ''Орлићима''од Шурде: Хвала вам, дјецо!

У "мору" честитки које су добили фудбалери Омладинске репрезентације Србије, после феноменалног успеха на Новом Зеланду, издвојила се једна.

Легендарни глумац Љубиша Самарџић и његова супруга Мира написали су писмо "орлићима" и њховом стручном штабу у знак захвалности за неописиву срећу коју су донели Србији.

Честитку је објавио лист "Политика", а ми преносимо у целини:

"Иако сам се удаљио активно од фудбала од пре 25 година због многих прљавштина, фудбалских намештаљки и страхова од моћних власника мирорних клубова, ова младост, од раног јутра нас храбри, јер после дуго времена, доноси чаролију игре, враћа веру и поштење, доноси чаролију игре и поштовање у фудбалу. Играли сте један за све. За свој ћеф. Из ината. Упорност вас је красила и дошли сте до циља.

Ваша победа на Светском првенству младих, победа репрезентације Србије над највећом фудбалском нацијом, над Бразилом, равно је пролећу, буђењу, инкарнацији и будућности фудбала у нас. Ваша слога, изгарање, другарство и истрајност, задивљују. Верујте ми, својим успехом, намамили сте ми сузе на очи.

Сви смо убрзано дисали, а у време игре, нисмо стрепели. У дугом трајању такмичења, из утакмице у утакмицу, будили сте наше емоције. Браво младости! Честитке и вашем мудром, смерном и сјајном тренеру. Ћеститке вашим родитељима и другарима".

Коментари / 0

Оставите коментар