Emotivno pismo ''Orlićima''od Šurde: Hvala vam, djeco!

Legendarni glumac Ljubiša Samardžić i njegova supruga Mira napisali emotivnu čestitku omladinskoj fudbalskoj reprezentaciji Srbije, našim zlatnim dečacima. Pročitajte!

Fudbal 22.06.2015 | 19:20
Emotivno pismo ''Orlićima''od Šurde: Hvala vam, djeco!

U "moru" čestitki koje su dobili fudbaleri Omladinske reprezentacije Srbije, posle fenomenalnog uspeha na Novom Zelandu, izdvojila se jedna.

Legendarni glumac Ljubiša Samardžić i njegova supruga Mira napisali su pismo "orlićima" i njhovom stručnom štabu u znak zahvalnosti za neopisivu sreću koju su doneli Srbiji.

Čestitku je objavio list "Politika", a mi prenosimo u celini:

"Iako sam se udaljio aktivno od fudbala od pre 25 godina zbog mnogih prljavština, fudbalskih nameštaljki i strahova od moćnih vlasnika mirornih klubova, ova mladost, od ranog jutra nas hrabri, jer posle dugo vremena, donosi čaroliju igre, vraća veru i poštenje, donosi čaroliju igre i poštovanje u fudbalu. Igrali ste jedan za sve. Za svoj ćef. Iz inata. Upornost vas je krasila i došli ste do cilja.

Vaša pobeda na Svetskom prvenstvu mladih, pobeda reprezentacije Srbije nad najvećom fudbalskom nacijom, nad Brazilom, ravno je proleću, buđenju, inkarnaciji i budućnosti fudbala u nas. Vaša sloga, izgaranje, drugarstvo i istrajnost, zadivljuju. Verujte mi, svojim uspehom, namamili ste mi suze na oči.

Svi smo ubrzano disali, a u vreme igre, nismo strepeli. U dugom trajanju takmičenja, iz utakmice u utakmicu, budili ste naše emocije. Bravo mladosti! Čestitke i vašem mudrom, smernom i sjajnom treneru. Ćestitke vašim roditeljima i drugarima".

Komentari / 0

Ostavite komentar