Реал саопштио: Рафа, мораћеш да смршаш!

Челници Реала желе да ангажују нутриционисту који ће водити рачуна о исхрани новог шефа стручног штаба.

Фудбал 22.06.2015 | 20:00
Реал саопштио: Рафа, мораћеш да смршаш!

Реал Мадрид је током богате историје постао синоним за успех и трофеје, али и елитизам. Постоје правила у Краљевском клубу која морају да се поштују и за које многи сматрају да су беспотребна. Али на Бернабеу се труде да остану доследни традицији, а томе у прилог и вест коју је објавио тиражни АС, пословично добро упознат са дешавањима у Реал Мадриду.

И поред тога што поштују његову тренерску величину и тактичку поткованост челници Реал Мадрида саветовали су трофејног стручњака да се подвргне дијети и смрша. Како се наводи Флорентино Перез и његови најближи сарадници не желе да нови шеф стручног штаба буде подвргнут шаљивим коментарима у којима се говори о његовој килажи. Као током боравка у Челсију када су га навијачи тог клуба називали дебелим, шпанским конобаром.

Представници Реала чак намеравају да ангажују нутриционисту који ће свакодневно да води рачуна о исхрани Рафе Бенитеза. Занимљиво, Бенитез који много не мари за изглед и линију познат је као стручњак који играчима намеће строг режим исхране.

Видећемо како ће реаговати на идеју претпостављених да смрша. Али као човек који је одрастао у Реалу сигурно зна правила понашања и потребу за елитизмом.

Коментари / 0

Оставите коментар