Real saopštio: Rafa, moraćeš da smršaš!

Čelnici Reala žele da angažuju nutricionistu koji će voditi računa o ishrani novog šefa stručnog štaba.

Fudbal 22.06.2015 | 20:00
Real saopštio: Rafa, moraćeš da smršaš!

Real Madrid je tokom bogate istorije postao sinonim za uspeh i trofeje, ali i elitizam. Postoje pravila u Kraljevskom klubu koja moraju da se poštuju i za koje mnogi smatraju da su bespotrebna. Ali na Bernabeu se trude da ostanu dosledni tradiciji, a tome u prilog i vest koju je objavio tiražni AS, poslovično dobro upoznat sa dešavanjima u Real Madridu.

I pored toga što poštuju njegovu trenersku veličinu i taktičku potkovanost čelnici Real Madrida savetovali su trofejnog stručnjaka da se podvrgne dijeti i smrša. Kako se navodi Florentino Perez i njegovi najbliži saradnici ne žele da novi šef stručnog štaba bude podvrgnut šaljivim komentarima u kojima se govori o njegovoj kilaži. Kao tokom boravka u Čelsiju kada su ga navijači tog kluba nazivali debelim, španskim konobarom.

Predstavnici Reala čak nameravaju da angažuju nutricionistu koji će svakodnevno da vodi računa o ishrani Rafe Beniteza. Zanimljivo, Benitez koji mnogo ne mari za izgled i liniju poznat je kao stručnjak koji igračima nameće strog režim ishrane.

Videćemo kako će reagovati na ideju pretpostavljenih da smrša. Ali kao čovek koji je odrastao u Realu sigurno zna pravila ponašanja i potrebu za elitizmom.

Komentari / 0

Ostavite komentar