Опа, проблеми?! Маркињос неће баш тако брзо у Партизан!

Али ће, ипак, доћи...Ништа од најављеног доласка Габријела Маркињоса ове недеље у Партизан. Бразилски везиста је требало током дана да допутује у Београд и озваничи сарадњу са црно-белима, но то се неће десити, па ће офанзивни везиста потпис на уговор са прваком Србије ставити почетком наредне седмице.

Фудбал 22.06.2015 | 18:40
Опа, проблеми?! Маркињос неће баш тако брзо у Партизан!

Разлог је чињеница да су офанзивни везиста и његови агенти затражили мало времена за предах, због чињенице да је Маркињос у ноћи између суботе и недеље играо 90 минута за Сантос, па још није кренуо из Јужне Америке за Србију.

То, међутим, не брине челнике клуба из Хумске 1 који су обезбедили банкарске гаранције за његов потпис на шестомесечну позајмицу и очекује се да у наредних неколико дана првак Србије добије и петог новајлију у летњем прелазном року, после Николе Трујића (Напредак), Марка Јевтовића (Нови Пазар), Валерија Божинова (Тернана) и Фабрисија Силве Дорнеласа (Брагантино).

Иначе, Габријел Маркињос је у суботу одиграо тек другу утакмицу за Сантос ове сезоне у Серији А, први пут је био стартер - и то на месту централног везног, иза нападача - што је све последица чињенице да уопште није у првом плану и да је прилику да буде у саставу добио услед чињенице да екипа има доста повређених и одсутних фудбалера.

Из тог разлога Маркињос мења средину, односно Ал Наср, клуб са којима има важећи уговор, шаље га на нову позајмицу.

Коментари / 0

Оставите коментар